AFM

Onze vergunning bij de AFM is geregistreerd onder nummer 12017157. Voor meer informatie gaat u naar www.afm.nl

kifid

Ons aansluitnummer bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening is 300.012596Voor meer informatie gaat u naar www.kifid.nl

kvk

Wij staan bij de Kamer van Koophandel Noord Nederland geregistreerd onder nummer 01122206Voor meer informatie gaat u naar www.kvk.nl

NVHP-origineel

De kwalificatie Erkend Hypothecair Planner is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP).
Het idee achter deze opleiding is dat de Erkend Hypothecair Planner bij de aankoop van een woning niet alleen naar de hypotheek kijkt maar juist naar de gehele financiële situatie van de koper. In opleidingstermen bevindt de Hypothecaire Planning zich hiermee – volgens de NVHP – tussen de opleiding voor Erkend Hypotheek Adviseur en de opleiding als Financieel Planner.
Voor meer informatie gaat u naar www.hypothecairplanner.nl

SEHWij zijn aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). De SEH, is een initiatief van de gezamenlijke hypotheek aanbieders, helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij doet dit via een erkenningsregeling voor hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies. Elke Erkend Hypotheekadviseur heeft de benodigde diploma’s behaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden.
Voor meer informatie gaat u naar
www.erkendhypotheekadviseur.nl